Veebiseminar: Toidu- ja tootefoto

14.04.2020

Koolitus on mõeldud toiduga tegelevatele ettevõtetele ja selle eesmärk on õpetada võtteid, kuidas käepäraste vahenditega teha oma äri tarbeks paremaid toidu- ja tootefotosid. Samuti sobib see hobikokkadele, blogijatele ja teistele toidufotograafia huvilistele.

Õpid mõistma toidu pildistamise protsessi, hindama oma pildivajadust ning fotode loomise võimalusi. Samuti saad uusi ideid oma toidutoote turundamiseks.

Programm:

* toidupiltide kasutusala ja toidu turundamise võimalused
* toit kui visuaal, toidu kujutamise erinevad võimalused
* fotograafia põhitõed
* nutitelefon kui universaalne abivahend
* kaamerad, objektiivid ja lisavarustus
* kunstilised väljendusvahendid: valgus, vari, teravussügavus, kompositsioon
* toidupildistamise protsess
* toidustilistika - mis see on ja kuidas seda ise teha?
* fotode järeltöötluse üldised põhimõtted

Koolitajast:

Toidufoto.ee asutaja ja loovjuht Katrin Press on toitu pildistanud üle 10 aasta. Hariduselt on ta ajakirjanik ja enne fotograafia juurde jõudmist töötanud erinevatel ametikohtadel meedia, suhtekorralduse ja turunduse valdkonnas. Ta on teinud nii ajakirjaniku kui fotograafina kaastööd toiduajakirjadele Oma Maitse ja Köök, samuti on ta mitmete kokaraamatute fotode autor.
Vaba aega veedab koos poja (10 a.) ja tütrega (3 a.); meedib ujuda, jalgrattaga sõita, lugeda, reisida ja unistada.

Koha koolitusel tagab registeerimine: tere@toidufoto.ee
Lisainfo: https://toidufoto.ee/blog/veebiseminar-toidu-ja-tootefotograafia